Nevoia unui sistem de ventilație pentru bucătăriile profesionale este justificată de o serie de factori care, împreună, generează probleme serioase pentru personalul bucătăriei și nu numai. În prezent, operatorii unităților de alimentație publică, ...
Revista Gastromedia oferă posibilități reale de promovare pentru cei interesați de domeniul HoReCa, prin asocierea brandului cu articole de specialitate scrise de experți în domeniu. Tematicile abordate de următoarea ediție a revistei Gastromedia ...
Indiferent dacă merg în delegație sau în vacanță, după o zi agitată toată lumea dorește o noapte liniștită, într-o cameră plăcută și într-un pat confortabil. Aranjarea estetică a camerei conferă atmosferă plăcută, însă elementul central, care stă la ...
Construirea unui program de fidelizare a clienților este vital pentru orice afacere care îşi propune să rămână competitivă, având în vedere că efortul de obținere a unui client nou este mai mare decât cel de menținere a unui client existent. ...
Totuși, unde se formează acești specialiști? Diversificarea cerințelor cumpărătorilor și nevoia specialiștilor de a învăța să răspundă acestora a atras după sine, cum era firesc, apariția cursurilor de specializare. Printre cele mai căutate astfel ...
Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism, membru cu drepturi depline WorldChefs, organizează, pentru prima dată, în Brașov, CONFERINȚA NAȚIONALĂ A BUCĂTARILOR DIN ROMÂNIA, în data de 19 septembrie 2018, miercuri, la Hotel ARO ...

Hide Main content block

Rasol de vită Angus, cu os, la cuptor

Ultimele ştiri

Pentru felul principal: - rasol cu os de vită Angus: 1 kg (4 bucăți a câte 250 de grame) - ceapă: o bucată mare - morcovi: două bucăți medii - țelină: o jumătate de...

Citeşte mai departe

Ediţia august - septembrie a revistei Gastromedia

Ultimele ştiri

  A apărut cel mai nou număr al revistei Gastromedia. Acesta conţine ştiri, noutăţi, reţete, evenimente, cursuri de perfecţionare, interviuri, articole de interes pentru specialişti, dar şi cele mai bune oferte...

Citeşte mai departe

Sectorul HoReCa a crescut cu peste 15 miliarde de lei datori…

Ultimele ştiri

Sectorul hotelurilor, restaurantelor şi cafenelelor (horeca) anunţă pentru 2018 rezultate în creştere, peste 15 miliarde de lei, impulsionat de voucherele de vacanţă, arată o analiză a firmei de consultanţă Frames. „Industria...

Citeşte mai departe

GastroPan 2019 se va desfăşura la ARAD!

Ultimele ştiri

Următoarea ediție a expoziției GastroPan se va desfășura în perioada 28-30 martie 2019 la Arad. Numeroși furnizori importanți de echipamente, ingrediente și tehnologii pentru sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa...

Citeşte mai departe

11-12 august a fost weekend gastronomic la Sibiu

Ultimele ştiri

Un weekend culinar bogat a umplut orașul Sibiu în data de 11 și 12 august. Trei evenimente din cadrul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 au animat străzile și au adus...

Citeşte mai departe

IMPORTANȚA PPC ÎN SFERA HORECA DIN ROMÂNIA

Ultimele ştiri

Ați primit cu siguranță, prin email, telefonic sau chiar direct, oferte de servicii de marketing digital și PPC. Ați auzit cu siguranță nenumăratele discuții referitoare la problemele cu siguranța datelor...

Citeşte mai departe
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…