Echipa Malaeziei și-a impus talentul la Cupa Mondială a Patiseriei, competiție încheiată luni, 28 ianuarie, la Lyon. Prestigiosul cuncurs și-a sărbătorit cea de-a 30-a aniversare în cadrul expoziției Sirha. Au concurat 63 de maeștri cofetari în 21 ...
Ingrediente (5 porții): Linte roșie – 200 g Ceapă – 50 g Morcovi – 150 g Ardei kapia – 150 g Usturoi – 4 căței Pătrunjel rădăcină – 50 g Păstârnac – 50 g Țelină Apio – 3 tije Microplante busuioc verde – 1/2 caserolă Microplante năsturel ...
Ediția februarie-martie a revistei Gastromedia va fi ediţia specială dedicată GastroPan 2019, bucurându-se de o atenţie sporită a cititorilor datorită faptului că va fi distribuită vizitatorilor expoziţiei. Această ediţie a revistei este în plin ...
Respirarea unui aer curat în bucătărie este ceea ce își doresc mulți furnizori și bucătari. Totuși, condițiile de ventilație din multe unități de alimentație publică din această țară sunt complet neadecvate. Deseori, calitatea aerului din bucătării ...
Hotelul Ramada Pitești **** situat în apropiere de centrul orașului și a mediilor de afaceri argeșene cu acces ușor din Autostradă ( km 115), s-a deschis oficial la 1 Septembrie 2011. Hotelul este pregătit să ofere clienților servicii de calitate ...
Experiența clientului a devenit unul dintre cele mai importante aspecte pentru operatorii HoReCa: de la cafenele până la restaurante, de la mici pensiuni și până la mari hoteluri, piața este atât de competitivă încât diferența prin tipul de servicii ...

Hide Main content block

Noile trenduri se reflectă și în scaunele și fotoliile desti…

Ultimele ştiri

Hotelurile, pensiunile, restaurantele, bistrourile, barurile și alte unități HoReCa sunt într-o competiție continuă nu doar în ceea ce privește atenția clienților și meniurile, ci și în ceea ce privește atmosfera...

Citeşte mai departe

Ediţia decembrie - ianuarie a revistei Gastromedia

Ultimele ştiri

Cititorii revistei Gastromedia se pot bucura de cel mai recent număr apărut al revistei, ediția de iarnă, decembrie-ianuarie. Din ediția aceasta aflați cele mai proaspete informații legate de sectorul de...

Citeşte mai departe

Cotlet de mangaliță cu ciuperci și paste

Ultimele ştiri

  Cotletul de mangaliță se formează după care se introduce în apă cu 4% sare și se lasă în soluție peste noapte. A doua zi se spală carnea după care se...

Citeşte mai departe

Succes român la Cupa Mondială de Gastronomie din Luxemburg

Ultimele ştiri

Cupa Mondială de Gastronomie Villeroy & Boch s-a desfășurat în perioada 24-28 noiembrie 2018 în cadrul târgului culinar Expogast. Expogast este o expoziție de gastronomie organizată la fiecare 4 ani...

Citeşte mai departe

Liceeni de toata lauda la Alimentatie rationala pentru sanat…

Ultimele ştiri

Miercuri, 5 Decembrie a avut loc la Colegiul Tehnic Mihai Bravu din capitala, cea de a 3-a editie a simpozionului regional Alimentatie rationala pentru sanatate. Circa 300 de elevi, profesori din...

Citeşte mai departe

Cum păstrăm microplantele?

Ultimele ştiri

Răspunsul pe scurt este simplu: 7 zile la frigider, între 4 și 7 grade Celsius pentru toate speciile, mai puțin busuiocul, care este mai sensibil la frig și are nevoie...

Citeşte mai departe
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…