Abonare

Ediţia tipărită a revistei Gastromedia se trimite în continuare GRATUIT, într-un exemplar, destinaţiilor care desfăşoară activităţi de alimentaţie publică sau marilor distribuitori de produse alimentare. Redacţia îşi rezervă dreptul de a selecta categoriile de cititori care beneficiază de abonament gratuit.

center


Opţional, beneficiarii unui abonament gratuit pot solicita exemplare suplimentare la aceeaşi destinaţie, contra cost. Abonamentele pentru 12 luni costă 60 RON +TVA.

Există şi posibilitatea abonării CONTRA COST, pentru orice categorie de cititori care este interesată de acest domeniu. Abonamentele pentru 12 luni costă doar 60 RON +TVA. Pentru detalii despre abonamentele contra cost, contactaţi-ne pe adresa office@gastromedia.ro sau la tel: 0266 219392.

 

captcha

Formular de abonare

Completarea tuturor rubricilor este obligatorie! Formularele incomplete nu vor fi luate in considerare!
* Rubrică obligatorie pentru cei care solicită abonament gratuit.
** Gratuitatea se asigură, într-un singur exemplar, exclusiv destinaţiilor care desfăşoară activităţi de alimentaţie publică sau marilor distribuitori de produse alimentare. Redacţia îşi rezervă dreptul de a selecta categoriile de cititori care beneficiază de abonament gratuit.

Boro Info srl se obligă să păstreze confidenţialitatea datele personale ale abonaţilor.Toate datele scrise în formularul de abonament, vor deveni proprietatea Boro Info srl cu toate drepturile care decurg de aici. Abonaţii sunt de acord ca datele personale să fie utilizate de către editură pentru acţiuni promoţionale viitoare, fără alte obligaţii sau plăţi. Abonaţii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisă adresată editurii, ştergerea sau actualizarea datelor, în conformitate cu prevederile Legii 677/2001.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…