Ultimele ştiri

Ultimele ştiri (692)

Poate că gătești deja acasă de ceva timp. Sau poate abia acum începi să faci primii pași în bucătărit, inspirat de show-urile de cooking de la televizor. Indiferent din ce categorie faci parte, calitatea mâncării…
Joi, 9 Mai 2019, a avut loc la Colegiul Tehnic Mihai Bravu din Bucuresti, cea de a 4-a editiei a simpozionului Alimentatie rationala pentru sanatate. Circa 300 de elevi si profesori din licee bucurestene, inspectorii…
Elevii din clasele a II-a și a III-a din Brașov au avut posibilitatea de a participa la proiectul educațional organizat de ANBCT, ”Bobul de grâu – o călătorie în lumea bucuriei”, care s-a desfășurat în…
În cadrul întâlnirii dintre organizatorii târgului GASTROPAN și SNICK AMBALAJE, în care s-au discutat modalitățile de sponsorizare și de promovare a participanților la evenimentul mai sus menționat redacția revistei Gastromedia, a luat un interviu managerului…
  Joi, 9 mai, va avea loc la Colegiul Tehnic Mihai Bravu din Bucuresti, cea de a 4-a editie a simpozionului regional Alimentatie rationala pentru sanatate. Cele mai recente cercetari din domeniul nutritiei arata ca…
De ce și cum să îi convingem pe clienții din restaurant să-și mănânce microplantele. Probabil că fiecare dintre noi s-a confruntat în copilărie cu îndemnul părinților sau al bunicilor: „Mănâncă-ți și legumele!”. Între timp am…
În România, clienții preferă înghețata, sorbeturile și deserturile de gelaterie mai ales în sezonul cald. Însă, după modelul din occident, și consumatorii români încep să aprecieze aceste produse indiferent de sezon, iar unitățile HoReCa care…
Preparatul este potrivit atât pentru o cină festivă, cât şi pentru orice eveniment mai mic, indiferent dacă e vorbă de prânz, cină sau meniu à la carte. Învățați să pregătiți mai multe preparate culinare creative…
Domeniul relațiilor publice este foarte important în sfera HoReCa pentru că oferă posibilitatea producătorilor de a comunica cu toate grupele de consumatori și de a își face corect înțelese atât mesajele cât și produsele. Consumatorul…
Ingrediente (5 porții): Linte roșie – 200 g Ceapă – 50 g Morcovi – 150 g Ardei kapia – 150 g Usturoi – 4 căței Pătrunjel rădăcină – 50 g Păstârnac – 50 g Țelină…
Pagina 1 din 50
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…