Miercuri, 26 Iulie 2017 14:35

La Cluj se vinde bere ”to go”

Un tânăr din republica Moldova a decis deschiderea unui altfel de magazin dedicat berii, în Cluj-Napoca. Mai exact, este vorba despre o vânzare ”to go” a peste 150 de sortimente de bere - artizanală, autohtona, de import. Conceptul presupune îmbutelierea berii direct din butoi în PET (0,5 l , 1 l, 2 l), fără a afecta gustul și calitatea acesteia, fiind importat din Rusia, unde a devenit popular într-un timp foarte scurt. 

Tânărul antreprenor care a adus acest concept pe piața din România pariază pe educarea publicului român în ceea ce privește consumul de bere de calitate, sortimentele de bere disponibile și diferențele dintre ele.

Vrem să dezvoltăm cultura berii şi în România, aşa cum este în Belgia, Germania, SUA, Marea Britanie, astfel încât oamenii să înţeleagă ce beau. Acum, consumatorii au un singur înţeles, berea fiind o denumire generică, o băutură cu un singur gust în timp ce, în realitate, berea are foarte multe stiluri. Vrem să explicăm clienţilor că berea are diferite arome şi culori, că modul de producere, de fermentare, este diferit.” a declarat pentru Mediafax Roman Cuciuc, inițiatorul proiectului. 

Mai multe informații puteți regăsi pe www.mediafax.ro

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…