Luni, 10 Septembrie 2018 08:31

Alegerea saltelelor profesionale potrivite pentru unități de cazare - partea I

Indiferent dacă merg în delegație sau în vacanță, după o zi agitată toată lumea dorește o noapte liniștită, într-o cameră plăcută și într-un pat confortabil. Aranjarea estetică a camerei conferă atmosferă plăcută, însă elementul central, care stă la baza primei impresii este patul. Așadar, pentru orice hotel sau pensiune este foarte important să pună un accent deosebit pe alegerea saltelei, care este necesar să asigură șederea plăcută a oaspeților, ajutându-le să uite de grijile cotidiene.

saltea

Clientul mulțumit înseamnă cea mai bună investiție pe termen lung. Pe lângă serviciile oferite, relaxarea reconfortantă și somnul odihnitor sunt factorii principali care determină clienții să se reîntoarcă într-o unitate de cazare. Din acest motiv este important alegerea saltelelor potrivite, iar pentru o igienă corespunzătoare este indispensabil să se dispune de cunoștințele profesionale necesare în ceea ce privește întreținerea acestora.

Care sunt cele mai importante criterii pe care trebuie să le urmărească managerii unităților HoReCa în alegerea saltelelor potrivite? Iată ce spun furnizorii:

„În alegerea saltelelor, cele mai importante criterii ce trebuie urmărite sunt: cerințele ergonomice ale clienților-țintă, structură interioară și confortul. Salteaua trebuie să asigure o poziție firească a corpului, în special a coloanei vertebrale, fermitatea acesteia să fie medie pentru a se încadra în necesitățile unei palete cât mai largi de clienți și să ofere posibilitatea să fie întoarsă și folosită pe ambele fețe.

Elvila

Pentru acest segment recomandăm prețurile accesibile ale saltelelor cu înălțimea de 20 cm. Acestea sunt caracterizate de duritate medie și sunt prevăzute cu 2 fețe -una vară și una iarnă. Prin rotirea saltelei se asigură respirabilitatea structurii interne și un suport ortopedic oferit de arcuri. În funcție de preferințele clientului, saltelele se pot executa în varianta cu husă cu fermoar, aspect ce contribuie la creșterea duratei de utilizare prin schimbarea husei ori de câte ori este nevoie.” spune Denisa Lungu, reprezentant comercial produse tapițerie Elvila.

 

Articolul integral poate fi citit în ediţia august septembrie a revistei Gastromedia.

Republicarea conținutului website-ului www.gastromedia.ro este permisă în limita de 400 de caractere, cu precizarea sursei și inserarea unui link spre www.gastromedia.ro.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…