Vineri, 07 Decembrie 2018 13:40

Succes român la Cupa Mondială de Gastronomie din Luxemburg

Cupa Mondială de Gastronomie Villeroy & Boch s-a desfășurat în perioada 24-28 noiembrie 2018 în cadrul târgului culinar Expogast. Expogast este o expoziție de gastronomie organizată la fiecare 4 ani la Luxemburg. În acest an, 8.000 de expozanți din 58 de țări au participat la eveniment. Anul acesta s-au înscris 30 echipe naționale la seniori și 15 echipe la juniori și foarte multe echipe regionale. De asemenea, la probele de catering comunitar s-au înscris și echipe de bucătari militari. Echipele și concurenții care au reprezentat România, au avut mare succes: au câștigat medalii de aur, argint și bronz. Felicitări bucătarilor și cofetarilor români pentru rezultatele obţinute!

Anul acesta, România a fost reprezentată cu mândrie de către două echipe regionale, și de concurenți la secțiunile individuale. Iată echipele regionale și concurenții individuali premiați:

Felicitări tuturor concurenților pentru munca lor imensă, ingeniozitate, talent și profesionalismul de care au dat dovadă la Cupa Mondială de Gastronomie Villeroy & Boch și mulțumiri pentru reușita notabilă pentru întreaga România și pentru sectorul gastronomic autohton.

Aflaţi din ediţia decembrie-ianuarie a revistei Gastromedia ce au zis concurenţii despre participarea lor la Cupa Mondială.

Republicarea conținutului website-ului www.gastromedia.ro este permisă în limita de 400 de caractere, cu precizarea sursei și inserarea unui link spre www.gastromedia.ro.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…