Joi, 10 Ianuarie 2019 08:58

Tematicile ediţiei următoare a revistei Gastromedia

Ediția februarie-martie a revistei Gastromedia va fi ediţia specială dedicată GastroPan 2019, bucurându-se de o atenţie sporită a cititorilor datorită faptului că va fi distribuită vizitatorilor expoziţiei. Această ediţie a revistei este în plin proces de editare, iar subiectele abordate sunt generoase și oferă spațiu pentru discuții și oferte.

Revista Gastromedia, prin parteneriatele stabilite în cei peste 11 ani în care a deservit domeniul HoReCa, a ridicat constant profesionalismul și expertiza materialelor publicate. Revista oferă, așadar, posibilități reale de promovare pentru cei interesați de această piață, prin asocierea brandului cu articole de specialitate scrise de experți în domeniu.

Analizând nevoile operatorilor din sectorul HoReCa (cititori ai revistei Gastromedia), am identificat faptul că, înaintea sezonului estival, aceștia sunt în căutarea celor mai bune:

  • materii prime pentru prepararea înghețatei
  • echipamente pentru industria de gelaterie
  • deserturi congelate pentru sectorul HoReCa
  • detergenți, consumbile, ustensile și alte soluții de igienizare
  • microplante
  • carne
  • decorațiuni și design interior
  • ceai
  • încălţăminte pentru sectorul HoReCa

 

Termenul limită pentru accesarea pachetelor de promovare în revistă și transmiterea materialelor ce urmează a fi publicate este 25 ianuarie 2019.

Peste 13.800 de specialiști din restaurante, cantine, unităţi de catering, pensiuni, hoteluri şi cofetării așteaptă să vă cunoască. Profitați de oportunitate și accesați pachetele de promovare în revista Gastromedia.

Detalii la numărul de telefon 0732 575 556 sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…