Joi, 23 Mai 2019 09:43

Ediţia aprilie - mai a revistei Gastromedia

Cititorii revistei Gastromedia se pot bucura de cel mai recent număr al revistei, aprilie - mai. Din ediția aceasta aflați cele mai proaspete informații legate de sectorul de alimentație publică și HoReca, puteți să citiţi un raport despre Expoziţia GastroPan 2019, să aflaţi cine au câştigat cupe şi medalii la Concursurile GastroPan, puteți să citiţi despre cele mai noi trenduri HoReCa și puteţi cunoaște rețeta unei specialități din carne de mangalița, dar şi o reţetă cu ton roşu ...

Acesta conţine ştiri, noutăţi, reţete, evenimente, cursuri de perfecţionare, interviuri, articole de interes pentru specialişti, dar şi cele mai bune oferte de la furnizorii sectorului HoReCa.

Ediţia tipărită a revistei Gastromedia se trimite în continuare GRATUIT, într-un exemplar, destinaţiilor care desfăşoară activităţi de alimentaţie publică sau marilor distribuitori de produse alimentare.

Opţional, beneficiarii unui abonament gratuit pot solicita exemplare suplimentare la aceeaşi destinaţie, contra cost. Abonamentele pentru 12 luni costă 60 RON +TVA.

Există şi posibilitatea abonării CONTRA COST, pentru orice categorie de cititori care este interesată de acest domeniu. Abonamentele pentru 12 luni costă doar 60 RON +TVA. Pentru detalii despre abonamentele contra cost, contactaţi-ne pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la tel: 0756-610883.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…