Joi, 20 Iunie 2019 11:00

Street FOOD Festival 2019

Street FOOD Festival este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe. An de an festivalul a atras tot mai mulți „pofticioși” și participanți, iar în anul 2018 festivalul a fost vizitat de peste 800.000 de persoane care au avut ocazia să încerce rețete ingenioase și să participe la activităţi recreative. Revoluţia street food a avut un impact însemnat şi la nivel de comunitate prin conştientizarea nevoii de a-i ajuta pe cei defavorizaţi sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.

În 2019, în cadrul seriei de 11 evenimente, pe lângă mâncarea delicioasă, participanții se vor bucura și de muzică live, activități pentru copii și multe alte surprize.

Și anul acesta food-truck-urile cu bunătăți vor ajunge în toate colțurile țării: în perioada 9-12 mai clujenii au fost așteptați pe Aleea Stadionului să încerce burgeri, mâncare chinezească, clătite și multe alte delicii, între 17-19 mai caravana cu food-truck-uri a ajuns la Oradea, la Cetate, între 6-9 iunie la Piața Mare din Sibiu, iar în perioada următoare street food festivalul va fi organizat și la Timișoara, Brașov, Baia Mare, Arad, Galați, Bacău, Iași, Craiova. Iată programul:

20-23 iunie – Timișoara, Parcul Rozelor

27-30 iunie – Brașov, Parcul sub Tâmpa

4-7 iulie – Arad, Parcul Eminescu

12-14 iulie – Baia Mare, Piața Libertății

29 august - 1 septembrie – Galați, Grădina Publică

6-8 septembrie – Bacău, Parcul Mircea Cancicov

12-15 septembrie – Iași, Grădina Ansamblului Palas

4-6 octombrie – Craiova, Piața Mihai Viteazu și pe strada Alexandru Ioan Cuza

Republicarea conținutului website-ului www.gastromedia.ro este permisă în limita de 400 de caractere, cu precizarea sursei și inserarea unui link spre www.gastromedia.ro.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…