Miercuri, 13 Mai 2020 12:20

De ce să folosiți produsele ambalate în doză unică (plic sau caserolă)?

În noile condiții de igienă care se impun fluxului din restaurante pe perioada pandemiei COVID-19

 

  • Ceea ce a atins cu mâna clientul, din păcate, e susceptibil a fi infectat. Clientul rămâne cel mai important element al activității noastre, de aceea trebuie protejat.
  • Principiul ar trebui să fie următorul: Masă curată la intrarea clientului. Fiecare produs sau obiect pe care a pus mâna un client trebuie retras, trebuie dezinfectat și abia așa refolosit. La veselă și tacâmuri procesul e simplu. A fost dintotdeauna același.
  • La sosiere, oliviere, flacoane nu este așa simplu. Teoretic, un recipient în care se află un produs (un flacon cu ketchup sau o olivieră) nu poate fi dezinfectat decât dacă se golește integral, se spală se imersează în soluție de spălare, apoi dezinfecție, se usucă, apoi se reumple. Orice alt proces nu este conform. Nu poți să speli și dezinfectezi un flacon de ketchup cu sosul în el, de ex. Riști să faci mai mult rău. Poate ajunge dezinfectantul în flacon.
  • Procesul descris mai sus este destul de complicat, de aceea noi credem că trebuie excluse olivierele/sosierele/flacoanele de pe masă. Acestea fiind folosite frecvent, pot infecta persoanele.
  • Trebuie să mergem pe principiul: pe ce a pus mâna clientul este doar a lui și ajunge pentru o porție de mâncare.
  • Avem un precedent, zaharnițele de la cafea care erau în anii '90 pe masă în restaurante, au dispărut de mult timp. Cubulețele de unt, caserolele de gem s.a. Fără aceste măsuri drastice de igienă. Am înțeles mai demult că nu este foarte igienic. Fix o porție. Economic, estetic și igienic. Același lucru trebuie să se întâmple și în cazul sosurilor și dressing-urilor. Nu va fi un dezastru ci o altă abordare. O servire mai sigură.
  • Pentru economie, produsele ar trebui să fie ambalate în cantități exacte pentru o porție.
    Trebuie să aveți un furnizor care să asigure o gamă între 10 și 100 grame.

atunci cand livrezi cartofi pai sau aripioare crocante bazeaza te pe sosurile noastre

 

De ce să alegi UP 2003 FOOD – Sosuri cu gust?plic
- avem experiență de 16 ani în acest domeniu – a sosurilor monodoză, plic sau caserolă
- o gamă foarte variată de produse:
- ketchup dulce / picant
 - maioneze și maioneze aromate (remoulade,
maioneză picantă)
- sos usturoi și mujdei de usturoi (cu minim 11% usturoi tocat)
- sosuri salate (vinaigrette, castraveți, caesar, mărar etc.)
- dressing-uri salate și ciorbe (ulei floarea-soarelui, ulei măsline, oțet din vin, oțet balsamic)
- sosuri pentru pizza - sos cu min. 40% roșii în compoziție
- sosuri asiatice (sos de soia)
- majoritatea produselor sunt ambalate la un
gramaj foarte larg (20-30-40-50 grame)
- distribuție națională pe trasee regulate de vânzare. Direct de la producător la restaurant. Avem livrări directe la cca. 1000 de clienți amplasați național. Ne adresăm cu precădere la pizzerii, fast-food.
- produsele noastre sunt perfecte pentru livrarea la domiciliu. Nu se varsă, nu curg, nu se impurifică cu bacterii, au trecute toate ingredientele, alergenii și termenele de garanție.
- perfecte pentru servirea rapidă. Se ia plicul – doza unică – și se livreză.
Pentru clienții mai mari:
- posibilitatea de personalizare a ambalajelor. Este un suport de reclama eficient. Avem proiecte mari de produse personalizate:
Auchan – Gastro, Dodo Pizza, Lordinu-Mania Bistrița, Speed Pizza s.a.
- posibilitatea de personalizare a gustului. Produsul Dvs. propriu.

 fara oliviere sosiere si flacoane pe masa

Puteți comanda produsele UP 2003 FOOD, fie direct pe web-siteul nostru
www.ketchup-plic.ro sau www.sosuricugust.ro, fie telefonic 0723-601.490,
0733-959.120. Mai multe detalii puteți obține la mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…